Blog ze smakiem i gołąbki à la sushi czyli addiopomidory w mediach.

W wolnej chwili i w przypadku zainteresowania blogiem polecam Wam lekturę rozmów i artykułów mojego autorstwa.  Znajdziecie je poniżej.

I miejsce w konkursie Ugotuj.to dla Szefa Kuchni, ugotujto.pl
Apetyt na Polskę Tygodnik Powszechny
Marzec 2015 Elle
Radiowa Trójka
Blog ze smakiem dla we-dwoje.pl
Gołąbki à la sushi dla ugotujto.pl
Karnawał w Belgii dla emstacja.eu
Boże Narodzenie w Belgii dla emstacja.eu
Powroty dla emstacja.eu
Blog Tygodnia, ugotujto.pl
Najlepszy europejski przepis, Smaki Wrocławia

A skoro już o rozmowach mowa, zapraszam już teraz na kolejną z cyklu Rozmów przy kawie, tym razem o kuchni francuskiej, Cordon Bleu, pracy w renomowanych restauracjach i ….

Jutro zaś przepis na udany piknik.

Dobrego dnia życzę Wam.
Anna

5 comments Add yours
  1. Takie gołąbki musiały być przepyszne:)Z przyjemnością oglądałam te listki kapusty włoskiej i "produkt" końcowy – śliczny:)
    A na portalu we-dwoje miło Cię było przeczytać. Już niedługo… Tymczasem do łożka…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *