W wolnej chwili i w przypadku zainteresowania blogiem polecam Wam lekturę rozmów i artykułów mojego autorstwa. Znajdziecie je poniżej.
I miejsce w konkursie Ugotuj.to dla Szefa Kuchni, ugotujto.pl
Apetyt na Polskę Tygodnik Powszechny
Marzec 2015 Elle
Radiowa Trójka
Blog ze smakiem dla we-dwoje.pl
Gołąbki à la sushi dla ugotujto.pl
Karnawał w Belgii dla emstacja.eu
Boże Narodzenie w Belgii dla emstacja.eu
Powroty dla emstacja.eu
Blog Tygodnia, ugotujto.pl
Najlepszy europejski przepis, Smaki Wrocławia
A skoro już o rozmowach mowa, zapraszam już teraz na kolejną z cyklu Rozmów przy kawie, tym razem o kuchni francuskiej, Cordon Bleu, pracy w renomowanych restauracjach i ….
Jutro zaś przepis na udany piknik.
Dobrego dnia życzę Wam.
Anna
Z przyjemnością poczytam:)
Niestety nie dzisiaj bo już padam ale jutro z samego rana będę czytać!!!
Takie gołąbki musiały być przepyszne:)Z przyjemnością oglądałam te listki kapusty włoskiej i "produkt" końcowy – śliczny:)
A na portalu we-dwoje miło Cię było przeczytać. Już niedługo… Tymczasem do łożka…
Miło poczytać, jak się jest tutaj częstym goście. Wszystkiego dobrego!
Wow, dużo się dzieje 🙂 Gratulacje