Wygląda na to, że muszę się pochwalić. Przepis na tartę z łososiem, który przypadł Wam do gustu zyskał także uznanie podczas odbywającego się w miniony weekend we Wroclawiu festiwalu kulinarnego „Europa na widelcu”.
Trzeciej już edycji tej wyjątkowej biesiady patronowali Robert Makłowicz i Piotr Bikont. Formuła tegororocznego wydania była otwarta również dla bloggerów publikujących swoje przepisy na łamach platformy kulinarnej cooklet. Z tej okazji ogłoszony został konkurs na najlepszy europejski przepis. I nagrodę zdobyła właśnie tarta z łososiem. Listę wszystkich laureatów oraz informecje o festiwalu znajdziecie tutaj.
Dziękując za to wyróżnienie gratuluję wszystkim uczestnikom, dzielę się z Wami swoją radością i zachęcam do spróbowania.
Wieczorem zapraszam na sałatkę z grillowanych batatów z balsamicznym karmelem.
Miłego dnia pełnego radości i uśmiechów
Anna
Serdecznie gratuluje!!
A lososiowa tarta jest faktycznie fantastyczna!
pozdrawiam 🙂
Aniu, gratulacje serdeczne. Wiesz, że zawsze trzymam za Ciebie kciuki i Ci kibicuje. Cauuusy. B.
Nat.
dziekuje i pozdrawiam serdecznie 🙂
Beato,
dziekuje bardzo 🙂 Twoje uznanie liczy sie dla mnie ogromnie, buziaki
Anna
Mmm, jako że przepis tak utytułowany, to będę musiałam wypróbować 😛 Gratuluję! http://wlodarczyki.net/mopswkuchni/
serdecznie gratuluje:)
Hura! gratuluję! 🙂
gratulacje, ogromne!
alez przepis baardzo fajny.
Gratuluję i chętnie wypróbuję:)
Cudownie!!! Gratuluję gorąco!
Gratulacje! Należało Ci się 😉
Aniu, gratuluje ogromnie i ciesze sie z Toba, no jestem z Ciebie dumna!
ps.nie moge doczekac sie szczegolow!
Gosia
gratulacje, super!!! 🙂 ja zabawiłam krótko i późną nocą na imprezie więc nie do końca mogłam ją docenić kulinarnie ;))
Gratulacje!!! pozdrawiam upalnie.
Gratulacje.
Kochane,
bardzo Wam wszystkim i kazdej z osobna dziekuje i pozdrawiam serdecznie,
Anna
To jeszcze ja dołączę się do Twojej radości!
Gratulacje serdeczne, moja Kochana!
Skoro najlepszy, to obowiązkowy do zrobienia!
Anno,
gratuluję!:) A tartę muszę zrobić (Pojawi się zatrzęsienie na blogach od tej Twej tarty:)) pozdrowienia.