Syrop z grejfrutem, różowym pieprzem i miętą. Do herbaty i deserów.

Rozpoczął się Wielki Tydzień. Mam nadzieję, że tegoroczne propozycje wielkanocne przydadzą się Wam. Żegnam się na krótko, życzeniami i zapowiedzią przepisu. Na syrop z grejfrutem, miętą i różowym pieprzem. Do herbaty i deserów, w tym głównie lodów. Dla dbających o linię po świątecznym zapomnieniu, także na bazie syropu z agawy. Zapraszam po Świętach.
Najczęściej życzymy sobie w takich sytuacjach spokoju i radości. Wielokrotność użycia wypiera być może oryginalność ale znaczenie już niekoniecznie. Wiele zależy też od intencji. Z najlepszymi i serdecznymi, na ten czas wyjątkowy – życzę Wam spokoju i ciszy, radości pogodnej i nadziei.
Anna

cdn.

15 comments Add yours
  1. Witam
    szukałam przepisu na mazurek z jabłkami i przez przypadek trafiłam Tu.Blog mnie zachwycił. Teraz przeglądam pobieżnie (z braku czasu), ale po Świętach przeczytam całość i na pewno będę tu często zaglądać.Gorąco pozdrawiam i do zobaczenia.

  2. Bardzo ciekawy przepis 🙂
    Również życzę Ci wszystkiego najlepszego Aniu, ale przede wszystkim zdrowia i rodzinnej atmosfery. I to nie tylko przez te dwa dni, ale przez cały okrągły rok 🙂
    Pozdrawiam!

  3. Ponieważ często tutaj zerkam to chciałam złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt!
    Jak zwykle czekam na przepisy na jakieś pyszności☺
    Pozdrawiam

  4. Kochane,
    dziekuje serdecznie za wszystkie zyczenia.

    Lidka,
    nie jest cierpki, zdecydowanie nie. Ale prawdopodobnie tym, ktorzy grejfrutow nie lubia, moze nie posmakowac. Mieta i pieprz nadaja mu ciekawego smaku. Pozdrawiam

    Anna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *